سقف کاذب لوور System Ceiling Louver
برای پوشش سقف های داخلی و خارجی میتوان از پروفیل با مقاطع مختلف و با فواصل منظم و یا نامنظم از یکدیگر به پوششی مسقف رسید،که به آن سقف کاذب لوور میگویند و در دسته بندی سقفهای خطی و نواری میباشد. سقف کاذب لوور جزو سقف های کاذب نواری بوده که به صورت نوارهای موازی در گام های مختلف نصب میشود و همچنین چون بین هر المان طولی فاصله ای وجود دارد میتوان این نوع سقف ها را در ردیف سقف های باز نیز قرار داد.کاربردهای متنوع این نوع سقف کاذب باعث شده که علاوه بر زیبایی بالا،یک سقف کاذب مدرن نیز به فضا الحاق نماید.
مشخصات فنی
مصالح سقف کاذب لوور از پروفیل های آلومینیومی با ابعاد مختلف موجود میباشد که با استفاده از رنگ پودری الکترواستاتیک رنگ امیزی و نصب خواهد شد.علت طراحی این سقف از جنس آلومینیوم بخاطر سبک بودن و استحکام خوب نسبت به وزن کم،مقاومت در برابر خوردگی سقف لوور نسبت به به سایر مصالح مانند آهن و چوب میباشد.ابعاد استاندارد سقف کاذب لوور آلومینیومی مطابق ابعاد مقاطع موجود میباشند به طور مثال ابعاد 50×30، 40×40، 50×50، 25×65، 25×95، 50×100، 50×15 میلی متر میباشد.جهت ابعاد مقطع لوور خارج از ابعاد معمول امکان تولید و طراحی آن نیز وجود دارد.
شروع محاوره
انتخاب کردن و به خاطر اوردن متن برروی واتساپ
بیتا جاودان
کارشناس
جهت نصب لوورها نیاز به زیرسازی (کریر) از جنس گالوانیزه به رنگ مشکی الکترواستاتیک میباشد که خلاف جهت لوورها با فواصل مشخص قرار میگیرد که باند(لوور) به روی آن نصب میشود.همچنین لازم است علاوه بر رنگ کاربرها تمامی تاسیسات و محیط بالای سقف نیز مشکی شود تا سقف کاذب لوور جلوه ی زیبا تری را به نمایش بگذارد.فواصل بین هر لوور بر اساس مشخصات زیر سازی (کریر) تنظیم خواهد شد که میتوان هر فاصله ای را با توجه به کاربری و معماری و همچنین قیمت تمام شده سقف برای لوورها در نظر گرفت.
پوشش رنگ
رنگ الکترواستاتیک
به طور کلی در توضیح این نوع رنگ می توان گفت به دلیل عدم نیاز به یک حلال،استفاده از این نوع رنگ های پودری بسیار حائز اهمیت است و همچنین نسبت به نوع رنگ های دیگر میزان آلودگی کمتر و دوام وپایداری بیشتری دارد.در استفاده از رنگ پودری یا همان الکترواستاتیک یا همان رنگ کوره ای به دلیل اینکه این نوع رنگ از ترکیب و نوعی فرآیند رنگ خشک به عمل می آید در هیچ مرحله ای از رنگ کاری نیاز به ترکیبات و محلول نمی باشد.
ویژگی و مزایا
از ویژگی های مهم این نوع رنگ میتوان به اقتصادی بودن و زیست پذیری آن اشاره کرد.همانطور که گفته شد استفاده از رنگ های الکترواستاتیک به دلیل عدم وجود محلول صرفه اقتصادی بهتری دارد.
از دیگر مزایای مهم این نوع رنگ می توان به :
پوشش دهی بالا و ایجاد ضخامت یک نواخت در تمامی نواحی،نفوذ پذیری در نقاط غیردسترس گوشه ها و لبه ها،فرآیند رنگ آمیزی روان و آسان ، به وجود آوردن یک لایه رنگ بر محصول با خواص عالی فیزیکی و شیمیایی مطلوب، ریسک خطر آتش سوزی بسیار پایین.
شیوه ی اجرایی رنگ پودری در ایران
شیوه پسا گرم:
این شیوه از رنگآمیزی الکترواستاتیک متداولترین شیوه در ایران است. در این روش ابتدا قطعه رنگ آمیزی شده و بعد در معرض گرما قرار میگیردروش پس گرما شیوهای است که نسبت به دیگر شیوههای رنگآمیزی الکترواستاتیک آسانتر بوده و راهاندازی تجهیزات این نوع از رنگآمیزی به نسب دیگر شیوهها متداول تر است. روش پس گرما هم به شیوه دستی و هم به روش اتوماتیک قابلیت اجرا دارد. در هر دو مدل دستی و اتوماتیک سرعت خروجی آن بالا بوده و کیفیت رنگ آن نیز مطلوب است.
ویژگی های سقف کاذب لوور
سقف کاذب لوور را به راحتی میتوان دمونتاژ نمود و این امکان در تعمیرات اساسی و دسترسی به پشت سقف را برای بهره بردار فراهم میکند و همچنین در صورت آسیب به سقف کاذب میتوان به صورت موضعی هر لوور را تعویض نمود و در باز و بست های مکرر،سقف دچار خرابی نخواهد شد.همچنین به دلیل اینکه لوور از جنس پروفیل آلومینیوم با پوشش رنگ آنادایز یا الکترواستاتیک میباشد موجب طول عمر،امکان شستشو،ضد حریق بودن،ضد خوردگی و سبک بودن میشود.به علت اینکه سقف کاذب لوور در طول باند حداکثر 6 متری تولید میشود،میتوان در معماری سقف کاذب طراحی های گوناگونی را انجام داد و همچنین قابلیت اتصال لوورهای طولی به همدیگر برای استفاده از طول های بیشتر در 6 متر را به راحتی میتوان استفاده نمود.وجود فاصله بین هر باند موجب چرخش هوا بین فضای زیر و بالای سقف میشود و همچنین خاصیت باعث ایجاد آکوستیک شدن محیط را به همراه دارد.جهت نور پردازی میتوان فاصله بین لوور را با چراغ های خطی استفاده نمود و یا در بین امتداد هر لوور چراغ های خطی متناسب با لوور را بکار برد.
کاربردها
سقف کاذب لوور را با توجه به ویژگی ها و مزایایی که به آن اشاره شد را میتوان برای کلیه فضاها با کاربری های متفاوت به کار برد.این سقف کاذب را به راحتی میتوان با انواع مصالح دیگر سقف کاذب تلفیق نمود و در طراحی های مختلف از لوور استفاده نمود.سقف کاذب لوور را میتوان در انواع فضاهای اداری،سالن های تجمعی و نمایشی،سالن های ورزشی،نورگیرها و وویدها،مراکز بیمارستانی،پایانه ها و ایستگاه ها،مترو،مراکز تجاری،فرودگاه ها، فضاهای صنعتی،فضاهای مسکونی،مراکز آموزشی و دانشگاه ها و … استفاده نمود .همچنین کاربرد لوور فقط به سقف کاذب محدود نمیشود بلکه میتوان همین مکانیزم را برای سطوح عمومی نیز بکار برد و اختصاصا در نماهای ساختمان نیز میتوان از لوور استفاده کرد.
مزایای سقف کاذب لوور
همانطور که اشاره شد سقف کاذب لوور از نوع سقف های باز دسته بندی میگردد که به علت استفاده از مصالح آلومینیم بار مرده سازه به میزان چشم گیری کاهش میابد.همچنین به علت اینکه فواصل بین لوور ها قلبل تنظیم میباشد میتوان این بار مرده را بر اساس تحمل بار سازه کنترل نمود و طبیعتا هزینه تمام شده سقف را بهینه نمود.مجددا یادآوری میشود به علت استفاده از متریال آلومینیوم در این نوع سقف و خواص این متریال،سقف کاذب لورر خاصیت ضد رطوبت و ضد حریق پیدا میکند.در طراحی فضا با علم بر اینکه پوشش نهایی سقف کاذب لوور رنگ پودری الکترواستاتیک با روش آنادایز هستند میتوان به لحاظ رنگ این سقف را با فضا هماهنگ نمود و یا حتی با سیستم رنگ طرح چوب (دکورال) سقف کاذبی مشابه الوارهای چوبی جاگزین نمود. در سقف کاذب لوور به راحتی میتوان در راهرو ها با طول های زیاد از این نوع سقف کاذب استفاده نمود چرا که پروفیل های لوور به راحتی میتوان با کمترین درز انقطاع امتداد داد و ایجاد فواصل بین لوورها بسیار به آکوستیک بودن کمک خواهد نمود.
خدمات ویژه کدکن
طراحی
طراحی انواع سقف های کاذب آلومینیومی
تولید
تولید انواع سقف های کاذب آلومینیومی
اجرا
اجرای انواع سقف های کاذب آلومینیومی و کناف
مشاوره
مشاوره اجرای انواع سقف های کاذب
برای سقف کاذب پروژه خود نیاز به مشورت دارید؟
جهت انتخاب، قیمت و اجرای سقف کاذب شماره تماس خود را بگذارید تا با شما تماس بگیریم